Inicio Actualidad Represa de la programació del Cornellà Creació amb Josep Soler, director de...

Represa de la programació del Cornellà Creació amb Josep Soler, director de l’Institut d’Estudis Financers

La programació 2022 del Cornellà Creació Fòrum es reprèn aquesta setmana, amb la visita de Josep Soler, director de l’Institut d’Estudis Financers, primer centre formatiu especialitzat en finances del país. La cita tindrà lloc el proper divendres 16 de setembre al Museu Agbar de les Aigües, i el ponent serà presentat per Cristina Fabregat Miralles, directora comercial de xarxa Barcelona Ciutat de CaixaBank. L’acte s’iniciarà a les 13.30 hores amb un dinar, per després donar pas a la ponència.

Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de conferències, dirigida a diferents sectors de la nostra economia local, que té l’objectiu de debatre i tractar temes d’actualitat, i que organitza l’empresa municipal Procornellà conjuntament amb altres institucions i empreses, entre les quals Aigües de Barcelona. La programació 2022 té pendents dues cites més, el 21 d’octubre amb Lydia Cacho i l’11 de novembre amb Ana Maiques.

MAS:  La Jordiada, la gran cita de Cornellà amb la cultura popular i tradicional catalana

Inscripcions/més informació

Josep Soler, director de l’Institut d’Estudis Financers

A més de CEO de l’Institut d’Estudis Financers,  Josep Soler és el delegat executiu de l’European Financial Planning Association a Espanya, amb més de 30.000 membres certificats. També és membre del consell de l’European Banking & Financial Services Training Assoaciation i conseller independent d’importants empreses de gestió i inversió com Mediolanum Gestión SGIIC, Mediolanum Pensiones, TREA Capital Partners, etc.
Entre altres càrrecs que ha ocupat al llarg de la seva trajectòria, destaca la Direcció General de Databolsa, SA, director comercial de Borsa de Barcelona i auditor de la Comissió Europea.
Josep Soler participa amb regularitat en premsa, revistes econòmiques, televisió i ràdio. Té molt clar que el camí per a aconseguir una major conscienciació sobre l’estalvi passa per l’educació financera i per aquest motiu reclama una major implicació dels poders públics. A més, defensa que els esforços post pandèmia s’han d’acompanyar d’una millora de la posició d’Europa en l’economia global cap a la competitivitat i la productivitat per recuperar el lideratge internacional.

MAS:  Sis aules obertes durant aquestes vacances de Nadal per facilitar espais d'estudi

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquesta Festa Major els concerts i actuacions més joves estaran a la Zona Jove Estació
Artículo siguienteEntrades exhaurides al Prat Nocturn
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí