Setembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al darrer trimestre de l’any, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure 

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes fins al 2 d’octubre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions són obertes fins al 30 de setembre. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Les inscripcions són obertes fins al 23 de setembre. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat

UNED SÈNIOR CORNELLÀ
La Universitat de la Gent Gran està adreçada a les persones majors de 50 anys que volen ampliar els seus coneixements. L’oferta de cursos és variada i disposa de l’homologació de la Universitat Nacional d’Estudis a Distància (UNED). Més informació.
c. Mossèn Andreu, 15
93 376 70 11
info@cornella.uned.es
ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES
L’EOI Cornellà és un centre públic d’ensenyament que consta d’una certificació oficial d’idiomes. Actualment, ofereix cursos ordinaris d’anglès, de francès i d’alemany, en modalitat presencial o semipresencial. També disposa de cursos especials d’introducció o de perfeccionament d’anglès, de francès, d’alemany i de japonès.
c. Ignasi Iglesias, 7
93 377 81 77
info@eoicornella.cat
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ROSER CABANES
Aquesta escola de música ha estat traslladada recentment al sector de Can Bagaria i disposa d’un espai més ampli per donar resposta a l’augment de la demanda musical de la ciutat.
Ctra. d’Esplugues, 173
93 376 32 11
emusica@aj-cornella.cat

 

CURSOS DE CATALÀ
El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà imparteix 17 cursos de català de diferents nivells homologats pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya. Els dies 12 i 13 de setembre s’hi podran inscriure les persones que durant el darrer any han fet algun curs al CPNL, mentre que els dies 14, 15 i 16 serà el torn general per a tothom. Les inscripcions es poden formalitzar en línia, a través de la plataforma d’inscripcions i tràmits o bé presencialment al centre.
c. Almogàvers, s/n (edifici Roger de Llúria)
93 475 07 86

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

4 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

4 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

5 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

5 horas hace

Eleccions al Parlament de Catalunya, el diumenge 12 de maig

Un total de 63.082 electors i electores de Cornellà estan cridats a les urnes per participar…

11 horas hace

Esta web usa cookies.