Inicio Actualidad Jornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria

Jornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria

Dimarts 24 d’agost la Sala Ibèria (c/ Pi i Margall, 21-23) comptarà amb un espai de donació de sang, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat, portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.
 

Mesures de prevenció i seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els i les donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones, els prenen la temperatura en arribar i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari.

MAS:  S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Cal recordar, a més, que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAvui i demà, marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial Splau
Artículo siguienteUn camí arbrat sota el Pont d’Esplugues unirà les dues parts del Parc dels Torrents
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí