Inicio Actualidad Rose Cartolari inaugura la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum, dedicada al...

Rose Cartolari inaugura la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum, dedicada al medi ambient

L’estratega de lideratge i coaching executiva Rose Cartolari inaugura la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum, aquest divendres, 1 d’abril, a L’Auditori de Cornellà. Aquest primer acte serà el punt de partida d’un cicle de conferències que en aquesta edició tindrà com a eix temàtic el medi ambient i la conscienciació sobre la crisi climàtica.

Cornellà Creació Fòrum és un cicle anual de conferències, dirigida a diferents sectors de l’economia local, que té l’objectiu de debatre i tractar temes d’actualitat. Incorpora en aquesta edició noves empreses patrocinadores, ja que el centre comercial Splau, l’entitat Cornellà Empresarial i l’estudi d’arquitectura Arqteria s’afegeixen a la resta d’entitats i empreses colꞏlaboradores entre les quals destaca Aigües de Barcelona, com a patrocinador principal. La intervenció de Rose Cartolari estarà presentada per Víctor García, Senior Portfolio & Public Realtions Manager Catalunya d’URW. L’acte s’iniciarà a les 13.30 hores amb un dinar, per després donar pas a la ponència.

READ  Èxit de participació a la presentació del curt “Tisores d’esquilar i una cullera esmolada: Una dona trans a la Model”

Inscripcions/més informació

Perfil biogràfic de Rose Cartolari

Membre activa del Forbes Coaches Council, Rose Cartolari ha estat recentment nomenada membre del consell d’administració de l’European Women on Boards, xarxa de dones europees única que recolza a la Comissió Europea per aconseguir els objectius establerts per a la nova estratègia d’Igualtat de Gènere de la UE. Rose Cartolari assessora empresaris per tal que els seus equips tinguin èxit, energia i influència aportant la seva capacitat de combinar l’experiència en la gestió de problemes amb les habilitats per aconseguir la transformació personal i organitzacional. També ha desenvolupat funcions de gestió per a grans organitzacions com American Express o Unicef i escriu regularment per a Forbes.com sobre estratègies de lideratge, canvi cultural i sobre la transformació empresarial.

READ  L’Ajuntament organitza una sessió informativa per a les persones ucraïneses acollides al Prat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’obre el termini per concertar cita previa per a les portes obertes de les escoles bressol municipals
Artículo siguienteEs comencen a instal·lar els nous contenidors de recollida selectiva
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí