Informacions de servei a tenir en compte per a les festes del Carnaval al Prat

Esteu aquí

Durant les processons i cercaviles del Carnaval al Prat, es faran diversos talls de trànsit i hi haurà afectacions d’algunes línies de bus. També us recordem diversos consells de seguretat a tenir en compte per gaudir d’un Carnaval segur

Rua de Carnaval de 2019 (imatge d’arxiu)

dimecres, 23 febrer, 2022 – 10:00


S’acosten les festes de Carnaval al Prat, que tindran lloc del dijous 24 de febrer al dimecres 2 de març. A principis d’aquesta setmana, ja es va fer pública la programació d’activitats al Prat per a aquesta celebració, i avui difonem diverses informacions de servei a tenir en compte durant el transcurs de les festes de Carnaval a la ciutat.


D’una banda, cal tenir en compte que el desenvolupament de les diverses rues i processons a la ciutat comportarà talls al trànsit de vehicles i modificacions del recorregut habitual de diverses línies d’autobús. A continuació, us exposem les principals afectacions a la circulació de vehicles que comportaran diverses activitats:


 


  • La processó del ninot Carnestoltes (dijous 24 de febrer, a les 18 h): començarà a jardins de la Pau, al c/Tarragona amb c/Coronel Sanfeliu i seguirà el següent recorregut: c/Coronel Sanfeliu, c/Lleida, Carretera de Marina, Av. Verge de Montserrat, Av. Remolar i c/Lleida. Des d’aquest punt, el ninot es traslladarà a peu pel carrer de Palamós, de nou fins a la plaça de Jardins de la Pau. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR4, L65, L21, L10, PR1, L21, L165, L105.

  • Rua de Carnaval de Sant Cosme (divendres, 25 de febrer, de 10 a 13 h): l’itinerari se centrarà en la zona del carrer Riu Llobregat, en el tram comprès entre els carrers Riu Xúquer i Riu Túria, on hi haurà absència de vehicles en ambdós costats de la via. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR2, L65, L10, L165.

  • Rua de Carnaval (dissabte, 26 de febrer de 2022, de 18 a 21 h): el punt d’inici serà a l’Avinguda verge de Montserrat, en el tram comprès entre l’Avinguda del Remolar i el c/Frederica Montseny i l’itinerari seguirà per l’Av. Verge de Montserrat, c/Coronel Sanfeliu, c/Lleida fins a finalitzar a la plaça de Catalunya. Afectarà el trànsit de vehicles en aquesta zona i el recorregut habitual de les línies de bus PR4, L65, L21, L10, L21, L165, L105, N16 i N17.


 


D’altra banda, us recomanem que tingueu en compte alguns consells per gaudir de les rues i processons de Carnaval de forma segura:


 


  • Informa’t bé dels llocs per on ha de passar la rua i segueix les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d’ordre.

  • Segueix sempre les instruccions del personal de seguretat.

  • Recorda que els principals riscos són el pas de les carrosses i tenir un accident per enfilar-se en algun objecte, com ara contenidors, semàfors, senyals… No ho facis mai. Actua sempre amb sentit comú: durant la celebració no et posis en risc ni exposis els teus fills a un possible accident.

  • Queda’t sempre darrere les tanques o la senyalització de seguretat del pas de carrosses.

  • No creuis pel mig de les carrosses o vehicles participants. Travessa carrers i vies ferroviàries pels passos habilitats per fer-ho.

  • En cas de detectar alguna incidència informa’n immediatament el personal de seguretat i, si cal, truca al 112.

  • Recordeu també les mesures de prevenció contra la covid: mantingueu la distància de seguretat entre les persones. Us recomanem l’ús de mascareta.


 


Consulta aquí més informació sobre consells de seguretat per a Carnaval.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Gonzalo Sánchez, PwC España: “Una banca sostenible es clave para el desarrollo y bienestar del país”

El presidente de PwC España, Gonzalo Sánchez, manifestó que "los resultados del sector financiero son…

19 horas hace

La competencia se intensifica con la botadura de los ac75 en la America’s Cup

Con el NYYC American Magic y el Orient Express Racing a punto de desvelar sus…

20 horas hace

Asempleo solicita un acuerdo extenso para la reducción de accidentes laborales

En el marco del Día Internacional de la Seguridad y la Salud en el Trabajo,…

20 horas hace

Grupo Albia lidera como la funeraria más valorada en España según el NPS

Grupo Albia ha sido reconocida, un año más, por su excelencia en el acompañamiento a…

20 horas hace

Holaluz enfrenta semana crucial con préstamos pendientes

Holaluz cierra una semana crucial con el mercado aún pendiente de la concreción de préstamos…

1 día hace

Cómo la transparencia y la sostenibilidad impulsan la gestión de empresas públicas, explica el instituto coordenadas

El Instituto Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada ha constatado que las empresas públicas "deben…

2 días hace

Esta web usa cookies.