Inicio Actualidad Es posa en marxa un dispositiu d’inserció laboral específic per al barri...

Es posa en marxa un dispositiu d’inserció laboral específic per al barri de Fontsanta-Fatjó

El departament de polítiques d’ocupació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha posat en marxa aquest mes de novembre el programa Treball als Barris al barri de Fontsanta-Fatjó. L’espai d’atenció estarà situat al Citilab i prestarà servei en horari de 8.00 a 15.00 hores, de dilluns a divendres. 

L’objectiu general del projecte és millorar l’ocupabilitat de les persones del barri de Fontsanta-Fatjó amb dificultats d’inserció laboral, que estiguin en situació d’atur o millora de feina,  mitjançant la realització de tasques d’orientació, formació i acompanyament  individual de forma flexible.

Si esteu interessats en fer ús d’aquest servei podeu trucar al telèfon 93 551 06 60 (extensió 842) o enviar un correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat per demanar cita prèvia.

Aquesta nova edició del projecte Treball als Barris dona continuïtat al dispositiu que ja existeix des de fa uns anys a Sant Ildefons, per ampliar-ho al barri de Fontsanta-Fatjó. El projecte està plantejat per donar suport de manera prioritària a àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen d’una atenció especial de l’Administració per millorar-les des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, i rep finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Ministeri de Treball.

Artículo anteriorEl Prat, present a la fira sobre renovables més important de l’Estat
Artículo siguiente700 denúncies per infraccions amb Vehicles de Mobilitat Personal en els primers deu mesos de 2021
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.