Inicio Actualidad Alerta sobre productes cosmètics i farmacèutics retirats del mercat

Alerta sobre productes cosmètics i farmacèutics retirats del mercat

La Generalitat de Catalunya, el Departament de Salut, Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària, ha fet pública una alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides per tal d’alertar a la població sobre el risc per a la salut del seu ús. Concretament, es tracta del Dental Bleaching System Oral Gel, del qual s’han retirat tots els lots del mercat, i del Teeth Whitening Pen, del qual s’han retirat dos lots (el del 05/05/2022 i el del 2022/04/10).

Aquest tipus d’alertes es publiquen al lloc web d’alertes i notes informatives del Canal Medicaments i Farmàcia del Departament de Salut. Podeu consultar qualsevol informació addicional o per resoldre qualsevol qüestió sobre aquest assumpte, a través del correu electrònic controlfarmaceutic@gencat.cat

Accediu des d’aquí al Canal d’alertes i notes informatives de Medicaments del Departament de Salut


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Big Band de L’Escola actua a l’Ecarxofa&Jazz
Artículo siguienteInscripcions obertes al casal d’estiu del PELL
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí