Inicio Actualidad Comencem una setmana de Carnaval a Cornellà!

Comencem una setmana de Carnaval a Cornellà!

Aquest dijous 16 de febrer, Dijous Gras, Cornellà dona el tret de sortida al Carnestoltes’23 amb una gran festa de benvinguda per al Rei Carnestoltes, a la plaça de l’Església, que començarà a les 17.15 h, amb l’actuació de la Cia. Més Tumàcat amb l’espectacle “Tumàcat Music Xou”. Els Més Tumàcat s’han proposat acabar amb l’avorriment del món, amb  imaginació, pallassos, humor i música per fer un espectacle on petits i grans viureu una hora de viatges al·lucinants, ganyotes impossibles i melodies de tots els colors.

I amb aquest bon ambient de música i ball farà la seva aparició cap a les 18:15 hores Sa Majestat el Rei, que ens llegirà el pregó de Carnestoltes, el preludi d’una setmana de disbauxa a la ciutat.

Dissabte és el gran dia amb la Rua de Carnaval i el Concurs de comparses. L’inici del recorregut del cercavila de Carnestoltes serà a les 18 h, al carrer de Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l’avinguda de Sant Ildefons, de la República Argentina, el carrer de Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc la fi de festa i el lliurament de premis. Cada premi està dotat d’un guardó i d’una targeta de compra amb 500 euros per fer servir en els comerços adherits a l’associació Cornellà Compra a Casa. Sa Majestat el Rei Carnestoltes serà l’encarregat de fer públic el veredicte del jurat, format per diferents personalitats de la ciutat.

Com és habitual, el concurs es divideix en cinc categories:

  • millor coreografia
  • millor animació musical
  • disfressa millor confeccionada
  • disfressa més original
  • disfressa de temàtica més actual

Però, no acaba aquí la disbauxa, perquè encara us quedarà el diumenge 19, a les 12.00 hores, la rua infantil i el dimecres de Cendra, 22 de febrer, ens acomiadarem de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Festa de Judici Final (17.20 hores, plaça de Sant Ildefons).

No us perdeu la presentació que ens ha enviat el Rei Carnestoltes!

Segueix tota la informació a les xarxes:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa guerra; temàtica escollida pel Connexions d’aquest curs
Artículo siguienteCirc per a joves, un nou projecte social al barri Sant Ildefons
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí