Inicio Actualidad El Taller Gran, l’espai creatiu de projectes artístics per a majors de...

El Taller Gran, l’espai creatiu de projectes artístics per a majors de 55 anys, ja està en marxa

Esteu aquí

Amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas

dimecres, 25 gener, 2023 – 15:15


Per segon any consecutiu, el programa municipal d’Envelliment Actiu i Autonomia Personal posa en marxa el Taller Gran. Un projecte comunitari que té per objectiu que qualsevol pratenc o pratenca, major de 55 anys, pugui disposar d’un espai per dur a terme les seves creacions artístiques; per l’aprenentatge de noves tècniques de creació com marqueteria o pintura i/o també d’un espai per dur a terme petites reparacions de mobles o electrodomèstics.


L’espai de treball estarà disponible des del mes de gener fins al setembre (exclòs el mes d’agost), ja que a partir de l’octubre el taller està destinat a la creació del pessebre de la gent gran.


Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas, entitat cedeix l’espai per dur a terme aquest projecte col·laboratiu.


Per a formalitzar les inscripcions o per rebre més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran, situat a les Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucar al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí