Inicio Actualidad Al Praticipa d’enguany els infants de la ciutat descobriran perquè El Prat...

Al Praticipa d’enguany els infants de la ciutat descobriran perquè El Prat és el seu lloc al món

divendres, 2 desembre, 2022 – 10:30


En el marc de la 20a Mostra d’Entitats, torna el Praticipa, el joc participatiu i familiar on la canalla de la ciutat podrà guanyar un premi mitjançant la realització de diferents proves que posaran prova el seu enginy.


Enguany, la temàtica del Praticipa estarà ambientada en un gran viatge on els infants podran descobrir tots aquells elements i característiques que fan del Prat, el seu lloc al món.


Hi haurà més de 10 proves distribuïdes pels diferents espais de la Mostra i proposades per entitats i serveis municipals. Tot seguit en trobareu algun exemple:


  • Al nostre lloc al món, observem i defensem la natura: una prova per demostrar com els infants gaudeixen dels espais naturals i com de bé coneixent les aus del Pra

  • Al nostre lloc al món, ens cuidem: després d’una etapa pandèmica difícil els infants ha deixat palès el compromís en cuidar-se un dels altres. Amb aquesta prova posaran de manifest allò que fan per cuidar la seva gent.

  • El nostre lloc al món, quin orgull!: a l’última prova els infants utilitzaran el photocall instal·lat al pavelló de la Mostra d’Entitats per dir amb orgull #elpratelmeullocalmon


L’horari del Praticipa és:


  • Dissabte 3 de desembre, de 16:30 a 20:00 h

  • Diumenge 4 de desembre, d’11:00 a 14:30 h i 16:30 a 20:00 h


Us esperem al Praticipa!

MAS:  L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTitulars de les notícies més destacades del mes de novembre
Artículo siguienteEl St. Ildephon’s Christmas Festival celebra la tercera edició omplint d’il·lusions i màgia la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí