Inicio Actualidad Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la...

Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

dimecres, 30 novembre, 2022 – 14:00


La revista Viure+ del mes de novembre ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. Viure + és la publicació gratuïta editada per la pròpia gent gran de la ciutat destinada a les persones majors de 65 anys del Prat. 


Viure+ està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran, que és l’encarregada de triar i elaborar els diferents continguts de la publicació.


Tot i que la revista arriba en format físic a les llars, també es pot llegir en format digital al següent enllaç.


La nova residència, protagonista


En aquest número, la gran protagonista és la nova residència per a gent gran de la ciutat. Aquest nou equipament es construirà durant l’any 2023 i la seva presentació es durà a terme a la Fira Avícola, aquest mateix cap de setmana.


Serà el dissabte 3 de desembre a les 11 h, a la sala polivalent de la 20a Mostra d’entitats, durant la xerrada “La gent gran al Prat del futur. Viure i envellir amb autonomia personal i qualitat de vida”.


A més, a la revista Viure + es poden trobar altres continguts com notícies d’interès per a la gent gran, consells de salut, l’entrevista o el reportatge, entre d’altres. 


Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat, tercer municipi català amb una millor inversió social segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat
Artículo siguienteLa UB i Cornellà creen una càtedra per impulsar l’estudi de la perspectiva de gènere i feminismes en l’àmbit de la ciència
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí