Inicio Actualidad Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la...

Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

dimecres, 30 novembre, 2022 – 14:00


La revista Viure+ del mes de novembre ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. Viure + és la publicació gratuïta editada per la pròpia gent gran de la ciutat destinada a les persones majors de 65 anys del Prat. 


Viure+ està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran, que és l’encarregada de triar i elaborar els diferents continguts de la publicació.


Tot i que la revista arriba en format físic a les llars, també es pot llegir en format digital al següent enllaç.


La nova residència, protagonista


En aquest número, la gran protagonista és la nova residència per a gent gran de la ciutat. Aquest nou equipament es construirà durant l’any 2023 i la seva presentació es durà a terme a la Fira Avícola, aquest mateix cap de setmana.


Serà el dissabte 3 de desembre a les 11 h, a la sala polivalent de la 20a Mostra d’entitats, durant la xerrada “La gent gran al Prat del futur. Viure i envellir amb autonomia personal i qualitat de vida”.


A més, a la revista Viure + es poden trobar altres continguts com notícies d’interès per a la gent gran, consells de salut, l’entrevista o el reportatge, entre d’altres. 


Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí