Inicio Actualidad Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

dimarts, 29 novembre, 2022 – 12:30


Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeveniment molt especial pel teixit associatiu de la ciutat que té per objectiu de donar a conèixer als pratencs i les pratenques la tasca que fan les diferents associacions del Prat.


Enguany, la Mostra en reunirà gairebé un centenar de diferents àmbits: social, esportiu i cultural, així com consells i projectes municipals.


A la Mostra hi podreu trobar els estands de les diferents entitats i també un munt d’activitats organitzades per elles mateixes. Podeu consultar l’horari de totes les activitats al següent enllaç.

MAS:  El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig


#ElPratElMeuLlocAlMón


Durant tota la Fira Avícola, al pavelló de la Mostra es podrà veure el rellançament de la marca “El Prat, el meu lloc al món”, que arran de la pandèmia i les seves conseqüències va quedar en un segon terme. Aquesta campanya ciutadana vol deixar palès l’orgull de pertinença de la nostra ciutadania a la nostra ciutat.


Amb aquest motiu, hi haurà un photocall anomenat “Som del Prat, quin orgull”, on la gent podrà participar, i guanyar un premi, mostrant el motiu pel qual està orgullosa de formar part del Prat. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes
Artículo siguienteL’estand municipal de la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí