Inicio Actualidad Aules d’estudi obertes a cada barri de la ciutat

Aules d’estudi obertes a cada barri de la ciutat

A partir del 3 de desembre i fins al 12 de febrer, tots els dissabte i diumenges, excepte festius, reobren les aules d’estudi de la Biblioteca Marta Marta, la Biblioteca Sant Ildefons i el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, en horari de10 a 14 h i 16 a 21 h. Pel que fa als dies de Nadal, romandran tancades el 24, 25 i 31 de desembre i l’1 de gener.

Aquest any, amb les noves biblioteques, Teresa Pàmies i Clara Campoamor, que es van incorporar a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà el passat mes d’abril, sumem dues aules d’estudi permanentment obertes a la ciutat, les 24 hores del dia, excepte festius. 

A més, disposeu del Citilab que ofereix un servei d’aules les 24 hores durant tot l’any. Per gaudir d’aquest servei heu de fer-vos el carnet del Citilab i per fer-ne ús dels serveis de 24 hores de les biblioteques que tenen aquest servei heu de tenir descarregada l’app M7 Citizen Security i crear-vos un perfil d’usuari. Trobareu els passos a seguir en aquest enllaç.

Aquests serveis estan ideats perquè els estudiants i ciutadania en general que necessiti un espai d’estudi pugui trobar un lloc adient on desenvolupar-ne aquesta tasca.

Per tant, aquest mes i fins al 12 de febrer, tindreu 6 aules per triar a tota la ciutat:

Més informació a l’Oficina Jove:

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPorta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible
Artículo siguiente30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí