Inicio Actualidad Posa’t en forma amb una nova edició del ‘VINE A FER ESPORT...

Posa’t en forma amb una nova edició del ‘VINE A FER ESPORT SALUT’

L’Ajuntament de Cornellà inicia la temporada de tardor de la programació “VINE A FER ESPORT SALUT”. Com és habitual, s’han planificat 126 activitats dinamitzades durant aquest trimestre, que tenen la finalitat de fomentar la pràctica de l’exercici físic i de les activitats saludables. Aquest programa esportiu ofereix possibilitats d’activitats saludables adaptades a tots els col·lectius, utilitzant l’esport com a eina per millorar també les relacions socials i afectives.

Les propostes es divideixen en diferents espais a l’aire lliure o equipaments esportius de la ciutat, repartits per barris. Una de les novetats d’aquest trimestre és el canvi d’ubicació de l’Ànim 10. Aquesta proposta esportiva serà itinerant i ara es portarà a terme a la plaça d’Europa.

Consulteu la programació per aquest trimestre:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova convocatòria de places de voluntariat al CRAM
Artículo siguienteComença la programació del ‘CORNELLÀ CUIDA’ per a cuidadors no professionals
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí