Inicio Actualidad Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2022-23

Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2022-23

dilluns, 9 maig, 2022 – 12:45


Avui, i fins el proper 20 de maig, comença la preinscripció per a les escoles bressol de la ciutat per al curs 2022-2023.


El primer cicle de l’etapa d’educació infantil és molt important per al desenvolupament afectiu i intel·lectual dels infants. L’escola bressol té una clara funció educativa ja que el procés educatiu comença en el mateix moment del naixement dels infants i perquè els tres primers anys de vida són els més importants en la seva formació com a persones.


Al Prat, la xarxa pública d’escoles bressol està formada per centres educatius amb una clara aposta per la innovació, que, a més d’oferir els serveis propis d’escola bressol, esdevenen centres de referència municipal, d’atenció integral als infants, a les seves famílies i a la comunitat.


Per això, des de l’Ajuntament, es vol reiterar el compromís amb l’educació com a element indispensable per superar desigualtats i per a la millora de la vida de tota la ciutadania, afavorint l’escolarització de l’etapa amb mesures d’equitat com la nova tarifació social.


Les escoles bressol municipals de la ciutat comparteixen un mateix projecte educatiu marc, però cada escola conserva la seva singularitat.


Com fer la preinscripció?


Podreu trobar tota la informació sobre com fer la preinscripció al següent enllaç.


Si teniu algun problema a l’hora de dur a terme qualsevol tràmit, us podeu posar en contacte amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). El telèfon es 93 379 00 50 i l’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 18:00 h i el divendres de 9 h a 13:30 h.


També podeu trucar a l’OAC360 al telèfon 93 595 44 15, de dilluns a divendres de 8 a 20 h.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí