Inicio Actualidad Èxit de participació a l’any nou xinès al Prat

Èxit de participació a l’any nou xinès al Prat

dimecres, 9 febrer, 2022 – 14:30


El passat dimarts 8 de febrer es va dur a terme al centre cívic Palmira Domènech, l’acte central de celebració de l’any nou xinès. L’activitat va ser organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de la comunitat xinesa del Prat i va comptar amb la participació de més de 70 persones.


La presentació de l’acte va ser a càrrec de la regidora de Joventut, Acció Comunitària, Drets Humans i Memòria democràtica, Esther Garcia, que va donar pas a la conferència sobre l’actualitat de les migracions xineses impartida per l’experta Begoña Ruiz de Infante.


A la conferència es van tractar diversos aspectes relatius a la presència de la població d’origen xinès a Catalunya i al Prat i la seva importància econòmica a través dels negocis i les relacions que s’estableixen amb el país d’origen.


També es van tractar temes sobre aspectes culturals i educatius i del paper de la dona xinesa. La conferenciant també va donar exemples de bones pràctiques per part de la comunitat xinesa per a promoure l’apropament a la resta de la ciutadania a través d’activitats relacionades amb la gastronomia, les arts i la cultura.  


L’acte va continuar amb la presentació de l’Associació xinesa del Prat per part del seu president Xu Qiaomin  i va finalitzar amb actuacions musicals d’instruments tradicionals, com l’Erhú i el Gu zheng, i també danses de diverses regions de la Xina.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí