Inicio Actualidad L’Escola Sona retorna a La Capsa

L’Escola Sona retorna a La Capsa

Esteu aquí

Primer concert dels combos de L’Escola d’Arts en Viu d’aquest curs 21-22

divendres, 3 desembre, 2021 – 09:30


Els combos de L’Escola d’Arts en Viu tornen a pujar a l’escenari de La Capsa d’ençà del mes de juny passat. Dijous 2 de desembre van actuar en el cicle de L’ESCOLA SONA 4 grups de joves de l’Escola, en concret van actuar els grups Girls from Mars, Grup Upo, The Donners i Track 13. Van pujar a l’escenari fins a 28 nois i noies diferents, (cantants, teclistes, guitarristes, baixistes, bateries i vents), que van interpretar temes clàssics i actuals del pop i el rock.


La sala es va omplir amb un públic que tenia ganes de tornar a escolar els combos, i tot i que per respectar les mesures covid el concert es va fer amb el públic assegut, tothom va gaudir-ne molt. Està previst que els combos de L’Escola a partir d’ara puguin oferir un concert mensual dijous de L’ESCOLA SONA, des de desembre fins a juny.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí