Inicio Actualidad L’Escola Sona retorna a La Capsa

L’Escola Sona retorna a La Capsa

Esteu aquí

Primer concert dels combos de L’Escola d’Arts en Viu d’aquest curs 21-22

divendres, 3 desembre, 2021 – 09:30


Els combos de L’Escola d’Arts en Viu tornen a pujar a l’escenari de La Capsa d’ençà del mes de juny passat. Dijous 2 de desembre van actuar en el cicle de L’ESCOLA SONA 4 grups de joves de l’Escola, en concret van actuar els grups Girls from Mars, Grup Upo, The Donners i Track 13. Van pujar a l’escenari fins a 28 nois i noies diferents, (cantants, teclistes, guitarristes, baixistes, bateries i vents), que van interpretar temes clàssics i actuals del pop i el rock.


La sala es va omplir amb un públic que tenia ganes de tornar a escolar els combos, i tot i que per respectar les mesures covid el concert es va fer amb el públic assegut, tothom va gaudir-ne molt. Està previst que els combos de L’Escola a partir d’ara puguin oferir un concert mensual dijous de L’ESCOLA SONA, des de desembre fins a juny.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConverses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules
Artículo siguienteObligatori des d’avui mostrar el certificat covid per accedir a l’interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí