Inicio Actualidad Més de 1.200 persones participen en la Carxofada d’aquest any

Més de 1.200 persones participen en la Carxofada d’aquest any

Esteu aquí

La festa més multitudinària de la carxofa ha tornat a omplir el parc del Fondo d’en Peixo, un dia de menjar popular, música i bon ambient.

dimarts, 9 abril, 2024 – 15:45


La Carxofada ha estat, de nou, un punt de trobada per gaudir de carxofes i menjar a la brasa. S’han servit més de 1.200 menús per a adults, infants i vegans. El dinar ha comptat amb parades de productes frescos de proximitat, tallers infantils sobre horts, música i un ambient festiu per a totes les edats.


Aquesta activitat s’emmarca dins els actes programats del cicle de Festes de la Carxofa 2024, que van començar amb les XV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa, i que continuen a partir d’ara amb l’Escarxofa&Jazz, el pròxim 14 d’abril a la plaça de Joan Garcia Nieto (poden comprar les entrades aquí), i el FiraTapa Carxofa Prat, que se celebrà els dies 19, 20 i 21 d’abril a la plaça de Blanes.

MAS:  Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCómo conseguir billetes de tren baratos en Ouigo, Iryo o Avlo para viajar el puente de mayo en Baix Llobregat
Artículo siguienteDesarticulan en Reus una red criminal con la incautación de 16 toneladas de cocaína en pellets
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí