Ja #ÉsNadalAlPrat i ho celebrem amb una programació plena d’activitats comunitàries

dimarts, 5 desembre, 2023 – 14:45


Un cop acabada la Fira Avícola, comença oficialment la temporada nadalenca al Prat. L’encesa de llums del passat 29 de novembre va suposar el tret de sortida d’una programació carregada d’activitats nadalenques, que són protagonistes de l’agenda de ciutat de desembre i d’inicis de gener. Destaquen les activitats comunitàries.


Els pessebres de la ciutat


Durant la temporada nadalenca podreu veure a la ciutat diversos pessebres organitzats per grups de persones voluntàries. Començarem amb el Pessebre Vivent del Prat, els dies 9 i 10 de desembre, al CEM Julio Méndez. Un altre dels protagonistes és el pessebre de la pl. de la Vila. La temàtica d’aquest pessebre és un dels secrets més ben guardats, i es rebel·la el dia de la inauguració, que enguany tindrà lloc el 14 de desembre a les 18 h. També podrem veure el pessebre de Josep Peraire al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i el pessebre al Mercat Municipal.




Tallers i espectacles nadalencs


Els centres culturals ofereixen moltes possibilitats per adquirir noves habilitats d’una forma divertida: cuina d’àpats festius, costura d’ornaments, embolcalls sostenibles per regals i moltes més opcions per aprendre en companyia d’altres pratenques i pratencs. També tindrem espectacles per a tota la família: màgia, teatre, música… moltes excuses per aixecar-nos del sofà i gaudir de les vacances de Nadal.




Cap d’Any


El 31 de desembre, l’Home dels Nassos tornarà a recórrer els carrers de la ciutat. De nit, acomiadarem el 2023, com ja és tradició, amb les campanades de foc a la plaça de la Vila. A la ciutat s’hi celebraran diverses festes per donar la benvinguda a 2024.




El Pratijoc


Aquest espai lúdic i educatiu per a infants ja és un clàssic de les festes de Nadal al Prat. Ofereix activitats familiars, tallers, jocs, ludoteca, circ i molt més per a infants d’entre 3 i 11 anys. Aquest any el Pratijoc experimenta un canvi en el seu format i es realitzarà en horari de matí on la llum i l’escalfor del sol ens permetrà viure aventures de gran format a l’exterior.




Zona Jove d’Hivern


Amb el fred torna la Zona Jove d’Hivern amb diferents activitats gratuïtes destinades a joves a partir de 12 anys. Realitat virtual, videojocs, i cuina de temporada són algunes de les propostes que podràs trobar!Totes les activitats són gratuïtes, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia. Us hi podeu inscriure fins al 22 de desembre al Lloro, a l’equipament on es duu a terme l’activitat o través de l’online.prat.cat.




L’arribada dels Mags d’Orient


Melcior, Gaspar i Baltasar arriben al Prat acompanyats del seu fidel emissari, l’Harshafa, que ajudarà els infants del Prat a preparar l’arribada de ses majestats. A partir del dia 20, sabrem quina forma tindrà aquest personatge màgic enguany, esteu ben atents al seu canal per conèixer totes les novetats.




Les millors idees per fer regals, les trobaràs al comerç local


Per Nadal, el comerç de la ciutat t’espera amb els carrers il·luminats, els aparadors decorats, activitats per a infants i adults, i un munt d’idees i consells màgics per encertar-la amb el teu regal. Tria el Prat i regala comerç local.

 


Nadal sostenible i solidari


El Mercat d’Intercanvi de Joguines, organitzat per les AFAs i AMPAs de la ciutat, permet a les famílies intercanviar joguines que ja no fan servir per a evitar generar residus i produir objectes innecessaris. Serà dissabte 16, d’11 a 13 h, plaça de Catalunya. A partir del 5 de gener també es podran fer donacions a la Recollida de joguines que organitzen elprat.ràdio i la Creu Roja. Hi podeu col·laborar fins al 5 de gener, amb joguines noves i no bèl·liques, material escolar i llibres, que s’entregaran a famílies en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Europa League y permanencia en juego en la penúltima jornada de Laliga EA Sports

En la próxima jornada 37 de LALIGA, que se inaugura este sábado 18 de mayo…

1 día hace

UAX se destaca en farmacia en el ranking de la Fundación CyD

El último ranking elaborado por la Fundación CyD reconoce a la Universidad Alfonso X el…

1 día hace

Millenium Hospitality recibe una inversión de 10.000 acciones por la familia Castellano

Pablo Castellano Vázquez, consejero de Millenium Hospitality desde marzo, ha reforzado su apuesta por la…

1 día hace

Ingresos de TÜV SÜD superan los 3.000 millones de euros por primera vez

TÜV SÜD ha presentado sus resultados financieros globales en 2023, reportando un incremento en los…

1 día hace

Última oportunidad: Europa League y permanencia en juego en la penúltima jornada de LaLiga EA SPORTS

En la próxima jornada 37 de LALIGA, que se inaugura este sábado 18 de mayo…

3 días hace

Mozambique recibe cuarta expedición de ISDIN con cerca de 150 cirugías de cáncer de piel

Un total de 13 médicos especialistas en dermatología de 10 nacionalidades se han desplazado a…

3 días hace

Esta web usa cookies.