Natalia Olson-Urtecho obre la nova edició del Cornellà Creació Fòrum

Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’Innovació de la Casa Blanca, inaugura aquest divendres 3 de març, a L’Auditori, la nova edició del Cornellà Creació Fòrum 2023, un espai de diàleg, reflexió i anàlisi de l’actualitat a Cornellà.

Olson-Urtecho va ser consellera en l’etapa de Barack Obama (2012-2017) i és la cofundadora i directora d’Innovació i Estratègia de la consultora The Disruptive Factory, que ajuda a les empreses a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 I és que Natalia Olson-Urtecho es dedica a assessorar entitats públiques de tot el món sobre la millor manera de modernitzar ciutats i governs de tot rang amb la digitalització com a eina bàsica. És una emprenedora amb més de vint anys d’experiència que ha treballat amb entitats d’Amèrica Llatina, Europa Central i Àsia. La seva experiència professional abasta temes com el blockchain, finances, ciutats ‘intel·ligents’, contractació governamental, comercialització de tecnologies, etc.

Experta internacional en l’economia de petites i mitjanes empreses i en la seva digitalització, també és la directora d’operacions de RadicalxChange, fundació que promou una descentralització de la democràcia. Així mateix, és membre del fòrum d’Humanisme Tecnològic d’ESADE i ha sigut reconeguda amb el Women of Distinction Award, pel seu treball en el creixement de l’economia verda.
La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Eugenia Bieto, professora titular i exdirectora general d’ESADE.

Aquesta 13a edició del Cornellà Creació Fòrum comptarà amb altres convidats com: Marcos Alves, de Luda Partners; la directora de cinema documental Céline Cousteau; l’expert en geopolítica Ignacio Ramonet i l’inversor de startups Carlos Blanco. I per acabar, es farà un debat a tres bandes amb Gemma Cernuda (Rethinkher), Mar Alarcón (SocialCar.com) i Laura Sagnier (market intelligence).

Informació i inscripcions al web: https://cornellacreacio.cat/inscripcions/

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Isabel Díaz Ayuso se posiciona como la política más destacada en España, muestra un estudio

La presidenta de la Comunidad de Madrid es la dirigente autonómica más reconocida en España,…

3 horas hace

Focus Group Logística-Mobilitat

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00 El laboratori de logística i mobilitat del Prat…

9 horas hace

Baix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa

Alerta en Baix Llobregat: Detectan Salmonella en pollo proveniente de España y ordenan su retiro…

12 horas hace

L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa dijous, 2 maig, 2024 - 17:00 El…

13 horas hace

TFG de l’Elena Grueso – “Gata Cattana: com continuar el seu llegat”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa. Com cada any el dispositiu d’acompanyament als…

13 horas hace

Esta web usa cookies.