“Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa”

La il·lusió del Nadal torna als carrers de Cornellà amb activitats de dinamització, personatges itinerants i diverses figures decoratives, per impulsar les compres nadalenques al municipi. 

L’Ajuntament de Cornellà i l’entitat Cornellà Compra a Casa posen en marxa, com cada any, la campanya comercial per tal de fomentar que la ciutadania faci les compres de manera responsable i als establiments, mercats municipals i comerços de la ciutat. Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa” és el lema d’aquest any que es pot veure a les banderoles i tanques publicitàries, així com a mitjans de comunicació locals. Donar suport al petit i mitjà comerç és important per dinamitzar l’economia de la ciutat i contribueix a reforçar el seu paper com a element cohesionador de l’espai públic. Apostar per la proximitat és garantia de qualitat, varietat, confiança i atenció personalitzada.

Animació nadalenca

Fins al 4 de gener, hi haurà activitats itinerants (música i espectacles d’animació) en els principals eixos comercials i als tres mercats de la ciutat, podreu passar una bona estona mentre realitzeu les vostres compres, vivint i compartint la il·lusió del Nadal.

No us sorprengueu si quan volteu per la ciutat, entre les 11 i les 13 hores o entre les 17 i les 19 hores, us trobeu amb elements màgics gegants, xanquers, tricicles musicals, una locomotora, mags , patges, follets, el Pare Noel amb la seva família, la Reina de les Neus, camions amb speakers i molt més.

Tant les activitats com tota la il·luminació als carrers (figures de llum, bústies del Mag Maginet i els Mag Maginet) estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa i tenen l’objectiu de contribuir a dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, especialment en aquests moments d’incertesa que provoquen els conflictes i la crisi energètica internacionals, i també oferir més animació a l’espai públic durant les festes de Nadal.

Estalvia diners amb la targeta-moneder

Recordeu que teniu a la vostra disposició una nova edició de la targeta-moneder, també gràcies a la col·laboració de l’Associació Cornellà Compra a Casa. Teniu temps de demanar-la fins al 31 de desembre. S’han d’adquirir a través del web www.compracornella.cat per 75 euros, i la rebreu amb un saldo de 100 euros, ja que els 25 restants els aporta el consistori.

Amb ella, es podran efectuar compres als comerços que participen a la campanya fins al 30 de juny del 2023. La podreu fer servir als comerços de la ciutat adherits, els quals s’identificaran amb un distintiu (adhesiu i pòster), i  tots els establiments que encara no s’hagin adherit a la campanya, ho poden fer.

Més seguretat als eixos comercials

En aquesta època també es posa en marxa un dispositiu especial de seguretat, al voltant dels eixos comercials, i en les hores de major afluència de públic (entre 17.00 i 20.30 hores), amb l’objectiu de crear un efecte dissuasori i atendre ràpidament qualsevol incidència. Aquest dispositiu és conegut com “Operació Grèvol” i ofereix consells als comerciants sobre les mesures de seguretat a adoptar durant aquests dies, en què s’incrementa l’activitat a les botigues.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » Els ajuts de menjador escolar per al curs…

5 horas hace

El atractivo de Laliga para la inversión extranjera en España se intensifica

El valor medio de un club que disputa LALIGA EA SPORTS asciende, según datos del…

21 horas hace

Nueva investigación indica uso de empresas chinas en recolección de datos de usuarios internacionales

Según una investigación, China podría estar utilizando empresas tecnológicas para recolectar datos de usuarios en…

22 horas hace

Los pacientes eligen la Fundación Jiménez Díaz como el mejor hospital de alta complejidad en Madrid

El compromiso, dedicación y humanidad de los profesionales de la Fundación Jiménez Díaz y su…

22 horas hace

El cuidado de la piel: Elegir los productos adecuados para una higiene personal óptima

En nuestro día a día, la higiene personal es fundamental no solo para nuestra salud,…

23 horas hace

Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar acompanyament per anar a votar el 12 de maig

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » Les persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar…

1 día hace

Esta web usa cookies.