CFA Terra Baixa, formant persones des de 1977

divendres, 9 desembre, 2022 – 11:00


L’escola de formació CFA Terra Baixa és un centre públic de formació permanent per a persones adultes que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. 


És una escola oberta i integradora, generadora de noves oportunitats per a la població adulta de la ciutat.  Es va fundar l’any 1977,  i des d’aleshores, ha anat creixent gràcies a l’esforç i la il·lusió de tota la comunitat educativa.


Des dels seus inicis, Terra Baixa ha tingut un ferm compromís amb l’entorn i ha estat força arrelada a la població, participant activament en el procés de desenvolupament comunitari. També ha estat treballant per tal d’afavorir la cohesió social i donar resposta a les noves exigències de formació permanent de la ciutadania pratenca.


Conegueu l’escola Terra Baixa


Gràcies al suport de l’Ajuntament, aquest curs s’ha dut a terme la creació d’un vídeo que vol acostar el centre a totes les persones que encara no el coneixen. El fil conductor del vídeo són les experiències i vivències del propi alumnat que ha confiat en Terra Baixa per millorar el seu nivell de coneixements, fer activitats i sortides i també per conèixer gent nova i de procedències ben diverses.


Oferta formativa i accés


En aquest enllaç, podeu conèixer l’amplia oferta formativa de l’escola.


L’escola té matrícula viva durant tot el curs així que podeu contactar amb el centre per conèixer si hi ha vacants disponibles en aquell ensenyament que us interessa.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

2 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

2 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

2 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

2 días hace

Esta web usa cookies.