Ràdio Hangar i Hangar Live!

Esteu aquí

Ràdio Hangar celebra el seu final de temporada amb una sèrie de concerts locals i un programa obert al públic.

dimarts, 12 juliol, 2022 – 13:15


Ràdio Hangar és el podcast sobre música urbana de La Capsa, és un projecte jove i comunitari que busca servir d’altaveu per les propostes i artistes de la ciutat. El programa neix en un format audiovisual a youtube, i s’estén a plataformes d’escolta de podcast com iVoox, Spotify i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. A cada episodi fem una entrevista creuada entre un artista de fora de la ciutat amb un altre de dins de la ciutat, per trobar punts en comú a la seva carrera , perquè intercanviïn opinions i per a ajudar que les propostes del Prat arribin una mica més lluny. A més a més, a cada episodi es repassa l’actualitat musical de la ciutat i es parla de temes d’actualitat.




Aquest dissabte 16 celebrarem el final de la primera temporada amb un programa obert al públic i amb una sèrie de concerts. El programa començarà a les 18h a la sala, l’entrada serà gratuïta i podreu veure en directe com funciona l’equip de Ràdio Hangar des de dins. Els protagonistes de l’entrevista d’aquesta edició final són JDíaz i D.Nadie, i, com sempre, farem un repàs a l’actualitat musical.




A més a més, com que la missió del projecte és la de visibilitzar les iniciatives de música urbana de la ciutat, hem volgut unir tots els convidats de la temporada per a oferir un concert que serveixi com a cloenda d’aquesta primera etapa però que també serveixi com a espai per la comunicació i el diàleg entre les creadores d’aquest gènere, servint de llavor per a futures col•laboracions i concerts.




Els concerts els farem sota el no m d’Hangar Live! i començaran a les 20h al pati d’entre Promoció Econòmica i La Capsa, i la música s’estirarà fins la 1h de la matinada. Aquest és el line up:




D.Nadie.

– Poncelam

– Young T.T + Avilés + Malaje

J.Díaz

– Paula Romero




Estarà presentat per Zé Gueretti i tindrem els dj set de T-Cun i El Salao.

Tots dos esdeveniments són gratuïts pel que si voleu assistir només heu de recordar les hores i mirar de ser puntuals. Ràdio Hangar començarà a les 18h a la sala i Hangar Live! a les 20h al pati de Promoció Econòmica, us hi esperem!

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

3 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

3 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

3 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

3 días hace

Esta web usa cookies.