Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Can Mercader enceten la temporada d’estiu

Del 20 de juny al 4 de setembre el Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader esdevenen la millor alternativa per combatre la calor i gaudir de la temporada estiuenca de 2022. Ambdues instal·lacions obren portes oferint un ampli horari i diferents tarifes adaptades a totes les necessitats: des d’entrada puntual vàlida per a un dia, entrada reduïda en horari de tarda a diversos bons i abonaments. I és que cada any, quan arriba l’estiu, les piscines del PELL i de Can Mercader es converteixen en punt de trobada de la ciutadania que ofereixen aquests dos equipaments de qualitat i saludables.

Informació d’interès

  • Ambdues piscines obriran tots els dies del 20 de juny al 4 de setembre de 10.30 h a 19.15 hores.
  • A través de la web https://www.parcesportiullobregat.com/entrades-piscines/ es poden aquirir entrades puntuals vàlides per a un dia, amb un màxim de tres dies d’antelació, per a qualsevol de les dues instal·lacions. De forma presencial, també podeu comprar els abonaments.
  • El preu de les entrades puntuals és de 5,74 € en el cas dels adults, 4,82 € infantil de 5 a 15 anys i gratuïta per als menors de 4 anys. També es pot comprar una entrada més assequible permet l’ús de les piscines de 17 h a 19.15 h al preu únic de 2,15 €. Per a gent gran (+60 anys) hi ha una tarifa puntual de 2,97 €.
  • També hi ha possibilitat de comprar bons de 10 o 20 usos o l’abonament de temporada.

La piscina del PELL porta el segell de l’arquitecte que va dissenyar tot l’edifici, el portuguès Álvaro Siza. Un gran complex esportiu i multidisciplinari amb un emplaçament estratègic en un dels barris més dinàmics de Cornellà. La piscina exterior mostra un atractiu disseny i una extensa zona de platja per tal que l’usuari pugui prendre el sol, banyar-se o gaudir en companyia d’amics o familiars. En el cas del Complex Can Mercader, posa a disposició dels banyistes dues àrees de bany, piscina de 50 metres i una de petita de 8×8 metres, tot emmarcat en un important pulmó verd que configura el parc que porta el mateix nom.

Web de compra d’entrades

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Focus Group Logística-Mobilitat

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00 El laboratori de logística i mobilitat del Prat…

6 horas hace

Baix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa

Alerta en Baix Llobregat: Detectan Salmonella en pollo proveniente de España y ordenan su retiro…

9 horas hace

L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa dijous, 2 maig, 2024 - 17:00 El…

10 horas hace

TFG de l’Elena Grueso – “Gata Cattana: com continuar el seu llegat”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa. Com cada any el dispositiu d’acompanyament als…

10 horas hace

Control económico llega a la Premier League inspirado en LaLiga tras años deficitarios

La Premier League ha votado a favor de establecer reglas de control económico que toparán…

2 días hace

Esta web usa cookies.