Gimnàstica emocional, curs de l’Aula de Salut

Esteu aquí

Al maig, proposta oberta a tota la població, en conjunt amb el Centre de Promoció Social Francesc Palau

dilluns, 2 maig, 2022 – 11:15


Aquest maig, es farà el curs de Gimnàstica Emocional amb Liliana Navarrete Fa, educadora emocional. Constarà de tres sessions presencials al CPS Francesc Palau(*), els dies 16, 23 i 30 de maig, de 10 a 11.30 h.  La proposta és gratuïta i es fa en conjunt amb aquesta entitat; en la línia d’eixamplar les col·laboracions de l’Aula de Salut amb  col·lectius i associacions diverses.


Les inscripcions es poden fer presencials al propi Centre (c. Cadaqués, núm. 2-16, 2a planta) o per telèfon al 93 379 36 31.


(*) És necessari assistir els tres dies, el curs es farà al c. Cadaqués, núm. 2-16, 2a planta.


Què és la gimnàstica emocional?


La gimnàstica emocional és un tipus d’entrenament en competències emocionals (consciència, regulació i autonomia emocionals, competències socioemocionals i habilitats per a la vida i el benestar) on es poden treballar temes relacionats amb el creixement personal des d’una metodologia basada en la participació activa i amb recursos com el joc, la música, el teatre, la reflexió i el debat, el riure, la meditació, l’atenció plena…


La frase “val més prevenir que curar” resum el concepte de gimnàstica emocional, ja que l’entrenament ens desperta la consciència emocional i ens dona eines de regulació, fent que augmenti progressivament l’autoestima i la sensació de benestar i felicitat. 


Aula de Salut


L’Aula de Salut és un projecte dels Serveis Municipals de Salut i Consum que vertebra, cohesiona i fa visible l’acció comunitària de formació al Prat en benestar emocional, hàbits saludables (alimentació, nutrició i cuina), sexualitat i afectivitat, cura del cos, primers auxilis, conductes addictives i tinència responsable d’animals. Més informació a l’espai web

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

2 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

2 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

2 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

2 días hace

Esta web usa cookies.