700 denúncies per infraccions amb Vehicles de Mobilitat Personal en els primers deu mesos de 2021

La Guàrdia Urbana de Cornellà ha registrat 41 accidents de trànsit amb la implicació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), des de l’1 de gener i fins al 31 d’octubre del 2021. Aquesta situació preocupa l’Ajuntament de Cornellà, que a començaments d’aquest mateix any, ja va modificar l’Ordenança de Circulació i Vianants per obligar aquests vehicles a circular exclusivament per la calçada o pels carrils segregats/bici per evitar accidents.

La modificació de l’ordenança va entrar en vigor el 2 de gener de 2021 amb l’objectiu de vetllar per la seguretat dels vianants i dels mateixos conductors d’aquests vehicles, resoldre problemes de convivència a l’espai públic i fomentar una mobilitat sostenible i segura. Però lluny de reduir-se el nombre d’accidents, el nombre sembla que va en augment. 

Fins a finals d’octubre, la policia local ha dut a terme 687 expedients sancionadors contra vehicles de  mobilitat personal. Seguint la tendència dels dos darrers anys, el principal motiu de les multes és circular per la vorera, seguit de la manca de casc  homologat i viatjar més d’una persona en aquests VMP. La penalització econòmica pot arribar als 600 euros.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

6 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

6 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

7 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

7 horas hace

Esta web usa cookies.