El LECXIT busca noves persones voluntàries pel curs escolar 2021-2022

dimecres, 8 setembre, 2021 – 10:30


Amb l’inici del nou curs escolar, s’inicia també el programa LECXIT (lectura per a l’èxit educatiu).   El Punt del Voluntariat fa una crida a la ciutadania per cercar persones voluntàries que vulguin participar d’aquesta enriquidora experiència. 


El projecte LECXIT forma part del Programa IntersECCions, impulsat per l’Ajuntament del Prat, i que desenvolupa la Fundació Jaume Bofill. Aquest projecte té com a objectiu millorar la comprensió lectora i potenciar el gust lector de l’alumnat de primària, mitjançant l’acompanyament lector amb una voluntari/ària.


En horari extraescolar, les persones voluntàries dediquen una hora setmanal, durant tot el curs escolar, a fer un acompanyant lector d’un infant dels vuit centres participants del projecte. Durant una hora duen a terme lectures compartides, creant un vincle afectiu on el respecte i la confiança facilita poder crear experiències positives al voltant de la lectura.


El LECXIT es duu a terme a vuit centres educatius del Prat, i a cada escola es fa un cop a la setmana. Pots consultar els dies i horaris de cada centre al següent enllaç.


El compromís mínim de la persona voluntària és la participació en un dels centres educatiu un cop a la setmana. Tot i així, es pot participar en més d’una escola a la vegada.


En aquest nou curs que comença, i tenint en compte la situació social, el LECXIT s’ha adaptat a la nova realitat social, duent a terme l’activitat amb totes les mesures de seguretat per la COVID i, alhora, donant resposta a les necessitats del  projecte.


Ara més que mai, necessitem persones voluntàries que vulguin participar en aquesta nova aventura i amb moltes ganes de gaudir de l’experiència.


Informació i inscripció


Per participar com a persona voluntària al Lecxit només cal adreçar-se al Punt del Voluntariat,  trucant al 93 379 00 50 (extensió 5600) o enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Isabel Díaz Ayuso se posiciona como la política más destacada en España, muestra un estudio

La presidenta de la Comunidad de Madrid es la dirigente autonómica más reconocida en España,…

3 horas hace

Focus Group Logística-Mobilitat

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00 El laboratori de logística i mobilitat del Prat…

9 horas hace

Baix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa

Alerta en Baix Llobregat: Detectan Salmonella en pollo proveniente de España y ordenan su retiro…

12 horas hace

L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa dijous, 2 maig, 2024 - 17:00 El…

13 horas hace

TFG de l’Elena Grueso – “Gata Cattana: com continuar el seu llegat”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa. Com cada any el dispositiu d’acompanyament als…

13 horas hace

Esta web usa cookies.