S’activa en fase d’alerta el Pla de protecció civil municipal per incendis forestals

Amb l’activació simultània del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT), del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) i del Pla ALFA en nivell 3 s’estableixen diferents restriccions al nostre municipi.  

A Sant Feliu s’ha constituït el Comité d’Emergències. S’estan fent controls per aplicació de les restriccions imposades suspenent l’activitat agrícola que comporti l’ús de maquinària en la franja horaria entre les 10 i les 20h excepte la recollida de fruta.

Altres mesures també inclouen: 

Del 12 al 17 d’agost

  • La suspensió de les obres i intervencions a la xarxa interurbana de carreteres de Catalunya i als seus vorals, excepte aquelles que autoritzi expressament el Servei Català de Trànsit.
  • La limitació de la circulació del transport dins del bosc dels productes forestals en horari entre les 10 hores i 20 hores.
  • La limitació de la circulació motoritzada en el medi natural del municipi. Aquesta limitació no serà d’aplicació als residents ni activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables.

Del 13 al 17 d’agost

  • La suspensió, amb retorn a punt d’origen, de totes les activitats d’educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva, així com d’aquelles activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural i altres que tinguin condicions equivalents.
  • La restricció de les activitats vinculades als casals de vacances, colònies i estades esportives i equivalents, a l’entorn immediat de les edificacions on es faci la pernocta.

L’incompliment d’aquestes limitacions, restriccions i suspensions pot donar lloc a la imposició de les sancions previstes a la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, i altres responsabilitats que se’n puguin derivar de l’ordenament jurídic vigent.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

5 mins hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

43 mins hace

Eleccions al Parlament de Catalunya, el diumenge 12 de maig

Un total de 63.082 electors i electores de Cornellà estan cridats a les urnes per participar…

6 horas hace

Isabel Díaz Ayuso se posiciona como la política más destacada en España, muestra un estudio

La presidenta de la Comunidad de Madrid es la dirigente autonómica más reconocida en España,…

19 horas hace

Focus Group Logística-Mobilitat

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00 El laboratori de logística i mobilitat del Prat…

1 día hace

Esta web usa cookies.