Inicio Actualidad Inscripcions obertes a la XIV Universitat d’Estiu de les Dones

Inscripcions obertes a la XIV Universitat d’Estiu de les Dones

La setmana del 3 al 7 de juliol el CITILAB acull una nova edició de la Universitat d’Estiu de les Dones: https://www.juliols.ub.edu/cursos-estiu/cornella-de-llobregat.

En aquesta edició es comptarà amb 4 cursos formatius de molta actualitat, presentats des de la perspectiva de gènere, amb els següents títols: LES MATEMÀTIQUES SÓN PER A TOTES, NUTRICIÓ AMB MIRADA DE DONA, LA PORNOGRAFIA COM A INSTRUMENT DE DOMINACIÓ i TEATRE I FEMINISMES.

Tanmateix aquesta XIV edició presenta la ponència “CRIMS I GENÈTICA” com a conferència inaugural de la mà de Gemma Marfany (Catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona) i per la seva cloenda es compta amb una Taula Rodona sobre “DONES INVESTIGADORES” que tancarà aquesta XIV edició i que comptarà amb Nuria González Cuesta: estudiant d’Enginyeria Biomèdica de la UB que ha rebut diversos premis per la seva recerca.  Aroa Casado, professora a la UB, participant del projecte De Nenes a Científiques,  Sònia Estradé: professora a la UB, participant del projecte De Nenes a Científiques i amb Marga Becerra de la Unitat de Cultura Científica de la UB, com a moderadora de la Taula.

MAS:  Èxit de la Festa de la Salut i de l'Activitat Física

Novetat: escola d’estiu de física

El passat mes de novembre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat van crear la ‘Càtedra UB sobre  perspectiva de gènere i feminismes Ciutat de Cornellà’, que té com a objectius  donar suport i visibilitat a la recerca amb perspectiva de gènere i feminista, impulsar un coneixement científic feminista i crític, especialment en les àrees de coneixement més masculinitzades com és el cas de la ciència i, en general, fer més accessibles aquestes recerques a la ciutadania.

Sota Aquest paraigües Aquest any la Universitat d’Estiu de les Dones inclou com a novetat l’Escola de física i gènere que es farà a la Biblioteca Clara Campoamor de la ciutat.

MAS:  Les fotografies de Manel Millán i la vida agrària del Prat a Jardins de la Pau

La Universitat d’estiu de les Dones (UED) és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) i la Universitat de Barcelona (UB), que forma part de l’oferta formativa d’Els Juliols, els cursos d’estiu de la UB.

La Universitat d’Estiu de les Dones és oberta a tothom, a persones que vulguin complementar els seus estudis o, senzillament, enriquir el currículum personal. Per poder-hi participar no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d’aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

UNIVERSITAT D’ESTIU DE LES DONES


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTragedia en Barcelona: fallece un motorista por la irrupción de un jabalí en la carretera
Artículo siguienteNova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí