Inicio Actualidad Cornellà avança cap a una ciutat més verda

Cornellà avança cap a una ciutat més verda

L’Ajuntament de Cornellà, a través del projecte estratègic Cornellà Natura, està duent a terme diversos projectes urbanístics de transformació de l’entorn urbà. Alguns d’ells -plantejats en els últims quatre anys- ja estan acabats o a punt de culminar com és el cas de la renaturalització de l’av. Salvador Allende, la reurbanització de la plaça de la Llibertat amb una nova zona per als vianants (encara en fase d’execució), la renovació de la part superior de la Rambla Anselm Clavé o la reforma integral de l’Av. República Argentina o el Carrer Segarra.

Cornellà Natura planteja convertir Cornellà de Llobregat en una ciutat més verda, sostenible, saludable i resilient, amb l’horitzó posat l’any 2030. Es tracten d’actuacions encaminades fonamentalment a implantar una nova articulació urbana sobre la base de diversos eixos verds, el foment de la biodiversitat i la connectivitat ecològica, i l’increment i la millora del verd urbà. Així mateix, va acompanyat de mesures per a fomentar la mobilitat sostenible i millorar la qualitat ambiental en general.

MAS:  L’estand municipal de la Fira Avícola mostrarà els reptes de futur de la ciutat

PÀGINA CORNELLÀ NATURA


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl PSC revalida la majoria absoluta a Cornellà de Llobregat
Artículo siguienteUna sessió de punxadiscos per aprendre i fer ballar la gent gran a Jardins de la Pau
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí