Inicio Actualidad Consulta les dades de participació i els resultats electorals de Cornellà a...

Consulta les dades de participació i els resultats electorals de Cornellà a la web de les eleccions

Diumenge 28 de maig els ciutadans i ciutadanes de Cornellà de Llobregat amb dret a vot poden participar a les eleccions Municipals, en les que s’escullen els i les representants de la ciutadania als Ajuntaments per a la propera legislatura (2023-2027). Un total de 63.286 persones estan cridades a les urnes a la nostra ciutat.

A la pàgina de l’Ajuntament de Cornellà podreu trobar els resultats i la participació de les eleccions del 28-M, així com una base de dades amb la informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat del Llobregat. Cornellà està divida en sis districtes censals. Els col·legis electorals estaran oberts al públic des de les 09:00 del matí fins les 20:00 hores del vespre.

MAS:  Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials de 2022

Les primeres dades de participació s’oferiran a partir de les 14.00h i un cop es tanquin els col·legis electorals. També es podran consultar els resultats de forma progressiva un cop es doni per finalitzada la jornada de votació.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorHasta qué hora tengo para votar en Baix Llobregat en las elecciones municipales y autonómicas 2023
Artículo siguienteLa participació a les eleccions municipals del Prat és del 31,12% fins a les 14 h
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí