Inicio Actualidad La Cloenda de L’Esport en Edat escolar es trasllada al carrer Sorral...

La Cloenda de L’Esport en Edat escolar es trasllada al carrer Sorral del Riu

Centenars d’escolars celebren dissabte 27 de maig, a partir de les 9.00 hores al carrer Sorral del Riu, la Festa de Cloenda de l’Esport Escolar. L’Ajuntament organitza una jornada esportiva i lúdica amb moltes propostes i iniciatives perquè els infants i les seves famílies gaudeixen d’un matinal on la diversió està garantida. A primera hora del matí es lliuraran trofeus i a partir de les 10h començaran les diferents activitats. Les propostes d’aigua es faran a la piscina interior del Parc Esportiu (per la sequera no es podran fer activitats a la part exterior de la piscina). A més de totes les activitats esportives i lúdiques, la jornada estarà amenitzada amb música des de la Tarima central on també hi haurà una sessió de zumba. La Festa acabarà sobre les 14.00h

Per participar a les activitats i a la piscina serà necessari recollir un cartró i una polsera al Punt de Trobada que està indicat al mapa. Les persones participants també disposaran d’una peça de fruita i aigua que trobaran al mateix lloc.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRisc de plujes intenses a la comarca
Artículo siguienteFormació en primers auxilis, novetat en les activitats dels grups de postpart de l’atenció primària al Prat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí