Inicio Actualidad 1.972 infants s’apunten a les activitats d’estiu durant la primera setmana d’inscripcions

1.972 infants s’apunten a les activitats d’estiu durant la primera setmana d’inscripcions

Esteu aquí

Es consolida la modalitat online com a opció preferida per fer el tràmit

dimecres, 24 maig, 2023 – 14:30


Un total de 1.972 nens i nenes s’havien apuntat a les activitats d’estiu incloses en el catàleg d’aquest any en finalitzar la primera setmana del període d’inscripcions, que va arrencar el 16 de maig. El nombre d’inscripcions és de 5.886 i, entre aquestes, 4.052 corresponen a les propostes en l’àmbit esportiu, 1.149 al de l’educació, 529 al del lleure i 156 al de cultura.


Els infants entre 4 i 8 anys són els que s’han apuntat a més activitats i representen més del 70 per cent de les inscripcions globals. Un 54 per cent de les inscripcions corresponen a nens i un 46 per cent a nenes.


L’inici de les inscripcions s’ha fet sense incidències i de forma esglaonada. Així, les xifres per dia han oscil·lat entre les 136 que es van efectuar el cap de setmana i les 665 de dimecres 17, en què es van obrir per a les activitats de bàsquet. Aproximadament un 80 per cent de les inscripcions s’han fet des de la web, un percentatge una mica superior al de l’any passat. De manera que aquesta modalitat per fer el tràmit, que es va disparar durant la pandèmia, es consolida com la preferida per les famílies.


Ajuts i places lliures


Per tal de garantir que cap infant o jove del municipi quedi exclòs de fer aquestes activitats per motius econòmics, l’Ajuntament del Prat ofereix una línia d’ajuts que, en la convocatòria d’aquest any, ha atorgat 218.600 euros.


En aquests moments, encara queden places disponibles a totes les propostes. El període d’inscripcions continuarà obert durant l’estiu, mentre quedin vacants, i podeu fer-les online o bé a la seu de les entitats organitzadores. Podeu consultar la Guia d’Activitats d’Estiu 2023. En cas de necessitar suport, podeu dirigir-vos a l’OAC 360 o a les entitats organitzadores.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDieta mediterrània, relacions socials, descans, exercici i natura per gaudir d’una microbiota equilibrada
Artículo siguienteObertes les inscripcions per a una nova edició del Campus d’Estiu
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí