Inicio Actualidad Cicle de debats “SoPerifèric”

Cicle de debats “SoPerifèric”

Esteu aquí

Primera edició del cicle de debats per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical.

dimarts, 23 maig, 2023 – 17:00


Aquest juny arriba a La Capsa SoPerifèric, cicle de trobades dedicades el diàleg i la refleció crítica compartida entorn les experiències vinculades amb maneres de fer, organitzar o viure (de) la música.


Per a la primera edició d’aquest cicle de debats, es vol oferir un espai per indagar i descobrir altres maneres de treballar, entendre i relacionar-se amb el sector musical. Creiem necessari prendre consciència de les metodologies i pràctiques professionals que s’acostumen a normalitzar en aquests contextos, per repensar-les i si, és pertinent, canviar-les.


Sense voler entrar en qüestions redundants, implícites i difícilment mutables pròpies d’un present cada cop més complex i accelerat, volem reflexionar sobre les realitats properes i assimilables de les persones i col·lectius que habiten La Capsa. La Capsa, com a centre cultural que treballa des de la música per afavorir espais de pràctica, creació, experimentació i gaudi, és també seu de molts practicants, estudiants i professionals que, ja sigui perquè facin ús dels bucs o bé perquè participen de la programació, comparteixen vivències i experiències al voltant de l’acció musical.


Aquestes trobades s’han pensat com una forma de generar diàlegs amb horitzontalitat amb totes les comunitats que habiten La Capsa, la ciutat, i rodalies.

Apunteu-vos les següents dates:

Dimecres 7 de juny – SoPerifèric: Festivals, circuits i grups emergents


– amb Nando Cruz


– a l’exterior de La Capsa


– 19:30 h


 


Dimecres 14 de juny – SoPerifèric: Gènere i creació musical


– amb Carmen Zapata i Las Pibas Producen


– a l’exterior de La Capsa


– 19:30 h


 


Us hi esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTFG de l’Hector Botija: “Amb sis cordes”
Artículo siguienteDieta mediterrània, relacions socials, descans, exercici i natura per gaudir d’una microbiota equilibrada
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí