Inicio Actualidad El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 70 participants

El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 70 participants

Esteu aquí

La trobada, la primera després de la pandèmia, té l’objectiu de compartir projectes que es duen a terme als centres escolars de la ciutat.

dilluns, 22 maig, 2023 – 12:45


Aquest dimecres s’ha celebrat el III  Fòrum ambiental escolar del Prat, després d’una aturada d’uns cursos escolars per la crisi sanitària. Enguany,  ha comptat amb la participació de 12 centres educatius adherits a la Xarxa “Al Prat escoles, més sostenibles”. Un total de més de 70 persones, entre alumnes, professorat i personal tècnic, han dedicat unes hores a compartir projectes, interessos i motivacions en relació amb les accions de sostenibilitat que es fan als centres escolars.


Així, s’han desenvolupat tres espais: un, d’intercanvi d’experiències entre un grup d’alumnat de primària, un segon, de secundària i, un tercer, de professorat. Els participants han donat a conèixer de primera mà com es duen a terme les propostes més significatives i innovadores dels centres. Totes les iniciatives han estat de caire mediambiental i d’igualtat de gènere, també sobre com es treballa l’espai verd o les tasques dels delegats verds.


Posteriorment, s’ha realitzat una activitat artística per poder reflexionar sobre com viuen els alumnes la sostenibilitat als seus centres educatius i què hi poden aportar, amb idees i construccions inspirades en aquestes. La jornada ha sigut molt gratificant per tothom i els assistents han destacat la importància d’incloure en els seus propis centres escolars totes les idees compartides.


 


- Te recomendamos -
Artículo anterior28 de maig: eleccions municipals a Cornellà de Llobregat
Artículo siguienteActivitats d’Estiu, campus i casals per divertir-se durant les vacances
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí