Inicio Actualidad Consulta en la web municipal on votar el 28 de maig

Consulta en la web municipal on votar el 28 de maig

El diumenge 28 de maig els ciutadans i ciutadanes de Cornellà de Llobregat amb dret a vot poden participar a les eleccions Municipals, en les que s’escullen els i les representants de la ciutadania als Ajuntaments per a la propera legislatura (2023-2027). Un total de 63.286 persones estan cridades a les urnes a la nostra ciutat.

A la pàgina de l’Ajuntament de Cornellà podreu trobar els resultats i la participació de les eleccions del 28-M, així com una base de dades amb la informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat del Llobregat.Cornellà està divida en sis districtes censals.

Els col·legis electorals estaran oberts al públic des de les 09:00 del matí fins les 20:00 hores del vespre.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEscolars de Cornellà participaran en un campionat de Boccia
Artículo siguienteTFG de l’Hector Botija: “Amb sis cordes”
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí