Inicio Actualidad Activitats familiars el cap de setmana als ‘carrers sense cotxes’

Activitats familiars el cap de setmana als ‘carrers sense cotxes’

“Els caps de setmana sense cotxes”, el programa d’activitats lúdiques i sostenibles als carrers tallats al trànsit promogut per l’Ajuntament de Cornellà presenten propostes divertides aquest cap de setmana i el proper. Diumenge 21 de maig, entre les 11.30 i les 13.30h, les propostes es faran al carrer Miranda ( taller de circ), al carrer Camélies (activitat de tricicle) i al carrer Baltasar Oriol, amb un circuit de mobilitat.Diumenge, 28 es farna també altres activitats familiars.

Durant els cap de setmana uns 16 trams de carrers tallen la circulació de vehicles per pacificar el trànsit rodat a la ciutat i donar prioritat als vianants i facilitar més espais per a activitats lúdiques. La majoria es tanquen durant tot el cap de setmana (dissabte i diumenge de 9.00 a 21.00 hores), encara que en algun cas la restricció es limita al diumenge.

MAS:  L’alcalde Mijoler i el president del Prat Empresarial aborden com impulsar els polígons industrials i l’economia i ocupació locals

Consultar el mapa de carrers tallats al trànsit

ACTIVITATS  PROGRAMADES

21 de maig:

Carrer Miranda, barri la GavarraTaller de circ
Carrer Camèlies, barri Sant IldefonsActivitat El Tricicle
Carrer Baltasar Oriol, barri AlmedaCircuit de Mobilitat

 

28 de maig:

Crta Esplugues, barri CentreTaller “Decorem llaunes reciclades”
Carrer Miranda, barri la GavarraTaller “Fem invents reciclats”
Carrer Torras i Bages, barri del PedróActivitat El Tricicle

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat, pioner en les proves diagnòstiques gratuïtes per a la detecció del virus del papiloma humà (VPH) responsable del càncer de coll d’úter
Artículo siguienteConeix tota l’activitat cultural de la ciutat des del web QUÈ FER A CORNELLÀ
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí