Inicio Actualidad El Festival Jove AltraVeu 2023 aglutina més de 800 persones en una...

El Festival Jove AltraVeu 2023 aglutina més de 800 persones en una jornada marcada per la pluja

dimecres, 17 maig, 2023 – 13:30


L’11a edició del festival jove AltraVeu, celebrada dissabte passat, va ser un èxit malgrat haver de finalitzar a causa de la pluja.


Els i les protagonistes del festival van fer vibrar al públic amb les seves aportacions. Amb exhibicions de dansa, estands amb activitats dinamitzades per col·lectius de joves i entitats, així com concerts de bandes locals, el festival ha esdevingut un punt de trobada consolidat per als i les joves de la ciutat.


Algunes dades destacades d’aquesta edició són les següents: es van rebre un total de 31 propostes, i 243 persones van participar activament en el dia del festival, dinamitzant activitats, realitzant exhibicions i oferint concerts. La programació va incloure 6 exhibicions de dansa, 4 estands amb activitats i 13 actuacions musicals. A més, el festival va comptar amb un servei de barra gestionat per l’entitat AEiG Anton Vilà i la presentació de 4 joves del grup motor.


Es calcula que al llarg de tot el festival, que va començar a les 17 h a l’Skatepark i va acabar a les 21:30 h amb les actuacions musicals, hi van assistir més de 800 persones.


El festival va finalitzar a causa de la pluja


La jornada va a estar marcada per la climatologia i finalment, cap a les 21:30 h, a causa de la pluja i  per tal  de garantir la seguretat dels i les participants, la part de la nit dedicada a la música urbana i DJs no va poder dur-se a terme.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat, compromès amb els drets del col·lectiu LGTBIQ+
Artículo siguienteL’art Urbà omple els nostres carrers de color i vida
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí