Inicio Actualidad Finalitza el Primavera de Llibres i Lletres 2023

Finalitza el Primavera de Llibres i Lletres 2023

Presentació dels llibres de Robert Mogas, Agustín Pérez, Emili Miquel

divendres, 12 maig, 2023 – 16:00


Ha finalitzat una nova edició del cicle Primavera de Llibres i Lletres, presentada al Cèntric Espai Cultural i a la Biblioteca Antonio Martín durant els mesos de març, abril i maig. S’ha ofert una àmplia varietat de propostes literàries per a diferents públics.


El cicle va començar amb l’espectacle poètic musical Fil de memòria, a càrrec de l’actor Pere Arquillué i el músic Toni Ubach, una proposta vinculada a l’obra poètica de Gabriel Ferrater. La creació local ha estat la protagonista principal del cicle, amb un espai dedicat a presentar les novetats editorials d’autors i autores vinculats a la ciutat. Aquest any, s’han presentat moltes obres que s’apropen a gèneres com la novel·la històrica, la biografia, els relats socials o la poesia, entre d’altres.


Les diferents activitats del cicle han tingut lloc en espais com l’Auditori, la Sala de revistes de la Biblioteca o la Porxada, en format de diàleg per fomentar la interacció i les aportacions sobre el procés creatiu dels seus llibres. També s’han proposat altres activitats variades, des d’activitats familiars, amb sessions especials de L’Hora del Conte i L’Hora dels Nadons, a activitats pràctiques per descobrir noves possibilitats d’apropar-se a la lectura. En aquest sentit, la Mixa, coneguda booktuber, va impartir un taller per aprendre a crear un podcast literari.  que podeu escoltar en aquest enllaç.


Tota la informació a la web elprat.cat/primaverallibresilletres


 

Primavera de llibres i lletres 2023

- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencen les activitats per commemorar el Dia d’Acció per a la Salut de les Dones
Artículo siguienteRequisitos para conseguir los 100 euros que regala la seguridad social en Baix Llobregat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí