Inicio Actualidad La Generalitat i l’Ajuntament signen un pacte per la millora de la...

La Generalitat i l’Ajuntament signen un pacte per la millora de la salut i el benestar a la ciutat

Esteu aquí

Avui s’ha donat compte al plenari de l’acord de col·laboració entre les dues institucions

dimecres, 10 maig, 2023 – 19:45


El Ple municipal ha pres coneixement en la sessió d’aquesta tarda del conveni de col·laboració entre la Generalitat, mitjançant el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut, i l’Ajuntament del Prat per a la millora de la xarxa sanitària i per fer front a les desigualtats en salut. El conveni preveu un doble vessant de col·laboració. D’una banda, es volen impulsar més actuacions comunitàries i intersectorials amb coresponsabilitat del sector salut i dels diferents serveis municipals. De l’altra, es pretén promoure un pla de construcció i de millores d’equipaments sanitaris, d’adquisició d’equipaments i de redistribució de serveis.


El Prat torna a crèixer


Així mateix, el plenari ha aprovat avui la revisió del padró municipal. Segons els resultats de la gestió de dades que va finalitzar al març, a 1 de gener de 2023, la població del Prat era de 65.609 habitants, dels quals 33.535 eres dones i 32.074 eren homes. Això suposa un augment de la població d’un 0,79 per cent respecte a l’any passat. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Ple municipal fa un pas endavant per ampliar el parc d’habitatge públic amb les noves promocions a l’Eixample Sud
Artículo siguienteObertura del termini de sol·licitud d’ajuts de menjador escolar per al curs 2023-2024
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí