Inicio Actualidad Céline Cousteau, productora i directora de cinema documental, al Cornellà Creació

Céline Cousteau, productora i directora de cinema documental, al Cornellà Creació

El proper divendres, 12 de maig, al Museu Agbar de les Aigües, el fòrum Cornellà Creació acollirà una nova sessió amb la intervenció en una conferència de la productora i directora de documentals Céline Cousteau, neta de l’oceanògraf més famós del món Jacques Yves Cousteau. Dedicada a la creació de contingut multimèdia centrat en causes mediambientals Celine Cousteau va fundar la productora CauseCentric Productions, especialitzada en temes ambientals i socioculturals i va cofundar The Céline Cousteau Film Fellowship, un programa sense ànim de lucre la missió del qual és capacitar els joves aspirants a cineastes, creatius i activistes per inspirar el canvi a través del cinema documental. Actualment és ambaixadora de la Fundació TreadRight, forma part de la junta directiva de l’Aquàrium Nacional de Baltimore i de les juntes assessores de The Himalayan Consensus i Marine Construction Technologies.

L’acte comptarà amb la presència del periodista i divulgador científic, Manuel Toharia, en qualitat de presentador. L’acte s’iniciarà a les 13.30 hores amb un dinar, per després donar pas a la ponència.

Inscripcions/Més informació.

Perfil biogràfic de Céline Cousteau

Fundadora de CauseCentric Productions, Céline Cousteau és directora, productora, presentadora de documentals i creadora de contingut multimèdia centrat en causes mediambientals. Va estendre el seu llegat familiar i la seva experiència i va cofundar The Céline Cousteau Film Fellowship, un programa sense ànim de lucre la missió del qual és capacitar els més joves aspirants a cineastes, creatius i activistes per inspirar el canvi a través del cinema documental. Està llicenciada en Psicologia i posseeix un mestratge en Relacions Internacionals.
Des de les selves de l’Amazones fins a les illes remotes prop de l’Àrtic, Céline Cousteau comparteix les històries dels llocs i les persones que va conèixer a les seves exploracions amb l’esperança de fomentar la comunicació intercultural.
Gràcies a la seva posició en el món de la conservació dels oceans, es va unir al consell d’oceans del Fòrum Econòmic Mundial durant dos mandats. La nostra convidada a més és ambaixadora de la Fundació TreadRight, forma part de la junta directiva de l’Aquàrium Nacional de Baltimore i de les juntes assessores de The Himalayan Consensus i Marine Construction Technologies.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAules obertes per preparar els exàmens de final de curs
Artículo siguienteAmb el bon temps aprofiteu les propostes d’exercici a l’aire lliure amb ‘Vine a fer esport salut!’
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí