Inicio Actualidad Amb el bon temps aprofiteu les propostes d’exercici a l’aire lliure amb...

Amb el bon temps aprofiteu les propostes d’exercici a l’aire lliure amb ‘Vine a fer esport salut!’

Vols fer exercici saludable sense que et costi ni un euro? El programa municipal ‘Vine a fer esport salut’ t’ho posa fàcil. L’oferta contempla unes deu activitats setmanals per a la temporada d’abril a juny que es porten a terme a parcs i places de la ciutat.

La nova programació d’activitats, dinamitzades per un monitor expert, que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i que ofereix diferents modalitats en funció de les condicions físiques dels participants. Per exemple: Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passos a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí, i l‘Entrenament Corresolid@ris dirigit a runners de qualsevol nivell.

Amb caràcter mensual, hi ha altres activitats com un Entrenament Corresolid@ris especial a l’Estadi Pilar Pons. Totes les activitats són gratuïtes i es realitzen als parcs i places de Cornellà per practicar a qualsevol edat. Recordeu que és aconsellable fer una hora d’activitat física al dia i mantenir una dieta equilibrada i saludable.

  Inscripcions a https://esportsalutcornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCéline Cousteau, productora i directora de cinema documental, al Cornellà Creació
Artículo siguienteExplora el mundo sin gastar una fortuna con una autocaravana de segunda mano
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí