Inicio Actualidad Nits Insòmnia Primavera arrenca amb nova imatge i noves activitats

Nits Insòmnia Primavera arrenca amb nova imatge i noves activitats

Aquest mes de maig arriba la 16a edició de les Nits Insòmnia amb una programació variada i novetats per entretenir al jovent les nits de caps de setmana.

Les Nits Insòmnia és el projecte municipal d’oci nocturn de Cornellà de Llobregat per oferir a les persones joves de 16 a 35 anys una alternativa de lleure, saludable i gratuïta, les nits de divendres i dissabtes.
A més de la programació d’activitats, altres objectius que es treballen és la utilització d’espais ja existents a la ciutat en horari nocturn (equipaments juvenils, culturals, esportius i espai a l’aire lliure), el treball en xarxa amb altres departaments municipals i amb les entitats locals, i, per últim, però fonamental, la implicació de les persones joves en el projecte.
Per treballar la implicació del jovent, anualment es fa un curs de dinamització, que capacita a joves per executar una activitat de les Nits Insòmnia i, després del procés d’aprenentatge, puguin esdevenir Agents Insòmnia, és a dir, joves amb capacitat de decisió dins del projecte.

MAS:  El Festival de Música De Prop acosta la cultura musical al carrer
Escalfa que surts!

La passada edició es va introduir una nova proposta. En aquest cas, dirigida a adolescents de 12 a 15 anys en un horari adaptat a aquesta franja d’edat. Amb la mateixa filosofia de les Nits, però amb activitats orientades als seus interessos. El nom d’aquesta iniciativa és Escalfa que surts! 

Activitats Nits Insòmnia:
  • Nit SatrWars. Visionat de les pel·lícules “L’imperi contraataca” i “El retorn del Jedi”. Divendres 5 de maig. De 21:30 a 02 h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17). 

  • Arrossos del món. Dissabte 6 de maig. De 22 a 01 h. Centre Cívic Sant Ildefons (C/Gerdera s/n).

  • Nit de manualitats: Converteix els teus pantalons texans en motxilles i Joieria amb ceràmica polimèrica. Dissabte 6 de maig. De 22 a 02 h. Centre Cívic Sant Ildefons (C/Gerdera s/n).

  • Refrescart: taller de còctels sense alcohol i mural amb pintura fluorescent. Primer aprendrem a fer còctels sense alcohol que ens beurem mentre fem el mural amb pintura fluorescent. Divendres 12 de maig. De 22 a 02 h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17).

  • EuroCornellà: Ràdio Cornellà i les Nits Insòmnia organitzen un programa en directe per veure Eurovisió. Dissabte 13 de maig. De 20:30 a 01:30 h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17).

  • Sessió de jocs de taula: Partides dirigides de “Sagrada”, “CuBirds” i “Bohnanza“. Divendres 19 de maig. De 22 a 02 h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17).

  • Torneig de vòlei mixt. Dissabte 20 de maig de 22 a 02 h. Pavelló Sant Ildefons (Av. Línia Elèctrica, 1).

  • Black stories al riu. Divendres 26 de maig de 22 a 02 h. Centre Cívic Sant Ildefons (C/Gerdera s/n).

  • Nit de circ: Taller d’acrobàcies aèries en teles i cèrcol. Dissabte 27 de maig. De 22 a 00 h. Caldereria, c/ Sevilla.

Activitats Escalfa que surts!:

  • Torneig de vòlei: passa una estona practicant esport amb joves com tu. Divendres 5 de maig de 18 a 20 h . Quiosc esportiu (Rambla Anselm Clavé – Plaça de l’Església).

  • LASERFLASH: Actua amb rapidesa i no deixis que et facin cap foto si vols acabar la missió. Divendres 19 de maig de 20 a 22 h. Espai Jove Riera-Centre (C/ Francesc Layret, 60).

  • Donant la nota. Deixa la vergonya a un costat i canta les cançons que més t’agraden. També pots imitar els grups de música i artistes preferits. Divendres 2 de juny. De 20 a 22 h. Antiga Escola de Música (C/Mossèn Andreu, 19).

Més informació:

 +34 669 98 95 01

CONSULTA L’AGENDA D’ACTIVITATS ‘NITS INSÒMNIA’

MAS:  Les biblioteques multipliquen les activitats aquesta tardor

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes tres Jugateques Ambientals de la ciutat, ja en marxa
Artículo siguiente“Nos hemos encontrado gusanos en la comida”: así es el peor restaurante de Castelldefels
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí