Inicio Actualidad L’Ajuntament ofereix acompanyament a les entitats que sol·licitin les subvencions per al...

L’Ajuntament ofereix acompanyament a les entitats que sol·licitin les subvencions per al desenvolupament de projectes

Esteu aquí

En una sessió informativa s’explicaran els canvis de la propera convocatòria i es resoldran dubtes

dijous, 4 maig, 2023 – 14:15


Les entitats que desenvolupen la seva activitat al Prat i que vulguin sol·licitar les subvencions municipals corresponents a la convocatòria 2022-2023 per als seus projectes en diferents àmbits estan convidades a assistir a una sessió informativa aquesta tarda. A més, disposaran d’un punt d’atenció en què els oferiran acompanyament i els explicaran com tramitar la sol·licitud de subvencions de manera telemàtica.


La convocatòria d’enguany d’aquests ajuts destinats a entitats que participen activament en la vida de la ciutat en els àmbits de l’esport, la salut pública, l’educació, la cultura, la joventut, la igualtat, la ciutadania, l’acció social o el comerç incorporarà alguns canvis important. Per tal d’explicar-los-hi i ajudar-les a fer el tràmit, que s’ha de fer mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament i amb el certificat digital, s’ha organitzat una sessió informativa general, que se celebrarà avui, 4 de maig, a partir de les 18 h, al Centre de Promoció Econòmica (carrer de les Moreres, 48).


A aquest espai per respondre dubtes, hi posen assistir tant les entitats que sol·licitin subvencions per concurrència competitiva com les que tramitin les nominatives. Així mateix, les que ho necessitin podran adreçar consultes al Servei de Formació i Assessorament a Entitats, situat a Cases d’en Puig (plaça de l’Agricultura, 4), de forma presencial, demanant cita prèvia al 93.379.00.50 (extensió 5600), o bé enviant un correu a entitats@elprat.cat. Les entitats tenen també al seu abast la Guia de subvencions


La concessió dels ajuts tindrà en compte aspectes de les propostes com el fet que els projectes es facin conjuntament amb altres entitats, que tinguin impacte i interès per a la ciutat, que hi hagi dèficit d’activitats anàlogues o que sigui difícil executar-les sense la subvenció, que fomentin la creativitat o la participació o que contribueixin a dinamitzar el teixit comercial local. Per a més informació, es poden consultar les bases reguladores específiques d’aquestes subvencions, aprovades el 12 de gener de 2022. 


El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà 15 dies després de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOPB.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorElecciones municipales: estos son los candidatos a la alcaldía en Baix Llobregat Nord
Artículo siguienteFontsanta-Fatjó ens convida a les seves festes de barri
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí