Inicio Actualidad L’Ajuntament atorga 219.150 euros en 1.147 ajuts per a les activitats d’estiu

L’Ajuntament atorga 219.150 euros en 1.147 ajuts per a les activitats d’estiu

Esteu aquí

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/viulestiu

dijous, 4 maig, 2023 – 14:15


El passat mes de febrer es va dur a terme la convocatòria d’ajuts conjunta per a les activitats d’estiu 2023 i les activitats extraescolars pel curs 2023-2024. Ara, tot just quan estan a punt de començar les inscripcions per a les activitats d’estiu, es pot conèixer el número d’ajuts aprovats en aquesta convocatòria.


A la convocatòria es van presentar un total de 1.654 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 1.147. En total destinaran 219.150 euros a les activitats d’estiu per infants i adolescents de la ciutat. Aquesta quantitat és un 45% superior a l’atorgada el 2019, any previ a la pandèmia.


S’han satisfet el 70% de les sol·licituds. Les desestimades no compleixen amb les bases i els criteris de renda establerts.


Amb aquesta convocatòria d’ajuts, l’Ajuntament vol garantir que el lleure i les oportunitats educatives i de conciliació de les famílies que s’organitzen a la ciutat són inclusives i arriben a tothom independentment de la capacitat econòmica. En aquest sentit també s’han incrementat els recursos de suport a infants amb necessitats especials per a les activitats.


Com consultar si es té concedit l’ajut?


Al següent enllaç.


Per fer la consulta es requereix el NIF i NIE de la persona sol·licitant i el número d’expedient facilitat per SMS.


Període de recurs


A partir de demà, divendres 5 de maig, comença el període de recurs que s’allargarà fins el 6 de juny (inclòs).


El recurs es pot presentar a través d’una instància general telemàticament a la Seu electrònica de l’Ajuntament, presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana o través de qualsevol dels mitjans establerts en l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre.


Les activitats d’estiu, a punt


El proper dimarts 16 de maig es donarà a el tret de sortida a la fase d’inscripcions per a les activitats d’estiu. Podeu consultar tot el catàleg d’activitats al seu web.


Per tal de millorar l’atenció a la ciutadania, segueix en marxa el sistema d’inscripcions esglaonat. L’objectiu és facilitar les inscripcions i evitar aglomeracions.


  • Dimarts 16 de maig – Activitats de cultura, lleure i educació

  • Dimecres 17 de maig – Activitats de bàsquet

  • Dijous 18 de maig – Activitats aquàtiques

  • Divendres 19 de maig – Resta activitats esportives


Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l’OAC360 trucant al 93 595 44 14 de dilluns a divendres de 8 a 20 h o escrivint un correu a oac360@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFontsanta-Fatjó ens convida a les seves festes de barri
Artículo siguienteConsejos para realizar una mudanza a Europa o Baleares con total seguridad
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí