Inicio Actualidad Fontsanta-Fatjó ens convida a les seves festes de barri

Fontsanta-Fatjó ens convida a les seves festes de barri

Aquesta setmana el barri de Fontsanta-Fatjó està de festa. Les principals activitats es concentraran el cap de setmana amb un ampli ventall de propostes per a tots els públics i edats.

Divendres a la tarda els coets, la Xaranga Sarau i els Correfocs ompliran de ritmes i d’animació els carrers i donaran inici a les festes. Dissabte, des de primera hora del matí tindreu propostes familiars: gimcana, bicicletada, butifarrada i tallers i jocs on gaudir i divertir-se.

La tarda continuarà amb més activitats i la música tindrà especial protagonisme amb demostracions de danses i concerts per ballar fins a darrera hora. Diumenge concentrarà al matí festival musicals de ball urbà i altres tipus de folklore i degustacions gastronòmiques. El rom cremat, les havaneres i el Castell de focs seran les propostes per tancar aquestes festes.  La majoria d’activitats es realitzen al parc del Canal de la Infanta i a la plaça de Gandesa i estan organitzades per una comissió en què participen entitats i veïns i veïnes del barri.

Consulta en AQUEST ENLLAÇ el programa de les festes


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament ofereix acompanyament a les entitats que sol·licitin les subvencions per al desenvolupament de projectes
Artículo siguienteL’Ajuntament atorga 219.150 euros en 1.147 ajuts per a les activitats d’estiu
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí