Inicio Actualidad TFG de l’Ana Cruz: “Túnel”

TFG de l’Ana Cruz: “Túnel”

Esteu aquí

Concert de final de grau, un acompanyament de La Capsa.

dimarts, 2 maig, 2023 – 17:00


El projecte: “Túnel”


“Túnel” és el concert de final de grau de  l’Ana Cruz en els seus estudis superiors musicals en l’especialitat d’interpretació del Baix elèctric en Jazz i Música Moderna a la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona. Túnel descriu, en un recull de sis temes propis, tot el recorregut i les vivències durant aquests quatre últims anys cursant els estudis superiors de música i el creixement tant humà com professional en els aspectes d’instrumentista i música. Ens endinsarem dins d’aquest Túnel per poder escoltar des del jazz més convencional al  més contemporani fins a arribar a estils més moderns explotant totes les possibilitats del baix elèctric, moltes vegades amagat pels racons més inospits de l’escenari.


Qui és l’Ana?


L’Ana Cruz és una jove música formada a l’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat i a la Fundació Conservatori del Liceu. Actualment, és la baixista de diversos projectes on ha pogut tocar al costat d’artistes com Joina, Marta Knight, Sonso f Med, Amanda Álvaro, Abril Gabrielle tocant a escenaris com el del Mercat de Música de Vic, Festival Eurosonic, Festival Esperanzah entre d’altres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMesures restrictives davant l’alerta per sequera en fase d’excepcionalitat
Artículo siguienteLa Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí