Inicio Actualidad La Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de...

La Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Esteu aquí

Més de 700 persones d’una cinquantena de grups pugen a l’escenari per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

dimecres, 3 maig, 2023 – 12:00


El passat 29 d’abril, els Jardins de la Pau van acollir la 17a edició de la Festa de la Dansa, en commemoració del Dia Internacional de la Dansa. L’esdeveniment va ser tot un èxit, amb la participació de més de 50 grups de ball de diversos estils, que van omplir l’escenari durant cinc hores sense pausa.


 


Diversitat i participació


El Prat de Llobregat és una ciutat rica en diversitat d’estils de dansa i així es va veure a la festa. Les entitats participants van mostrar la seva creativitat i habilitat en diferents estils, incloent el flamenc, la dansa contemporània, kangoo, balls aeròbics, ballet clàssic, danses orientals, K-Pop i danses urbanes. El públic, compost per més de 2.000 persones, va gaudir d’un espectacle variat i emocionant.


L’organització de la Festa de la Dansa va agrair als participants la seva dedicació i passió per la dansa, i va reconèixer l’important paper que les entitats locals tenen en la promoció de la cultura i les arts a la comunitat, i per fer de la 17a edició de la festa fos un any més, un èxit rotund.


Les entitats i grups participants en la festa van ser: l’Escola d’Arts en Viu, AV Jardins de la Pau, Casal Remolar, Casa de Cádiz del Prat, Samira Prat, Estudi 10, Casa de Andalucia, RV Dance, Escuela de Flamenco Mavi Arias, DesSPace, Life of dance, Double Shift, Secret Garden, Associació Hip Hop Prat, Kaotik Crew, La Beat Urban i Kalypso. Esperem tornar-los a veure a la propera edició de la Festa de la Dansa.


 


 


Festa de la Dansa 2023


  


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTFG de l’Ana Cruz: “Túnel”
Artículo siguienteDesmantellat un edifici convertit en una factoria de marihuana i gestionat per dos grups familiars que consumia electricitat equivalent a 174 habitatges
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí