Inicio Actualidad Èxit de participació en la quarta edició de la Zona Jove Primavera

Èxit de participació en la quarta edició de la Zona Jove Primavera

Esteu aquí

Prop de 100 joves han participat d’aquesta iniciativa

divendres, 28 abril, 2023 – 12:15

L’edició de primavera de la Zona Jove, celebrada els dies 14, 15 i 21 d’abril, ha ofert 5 activitats gratuïtes on han participat gairebé 100 joves d’entre 12 i 30 anys en diferents equipaments i espais a l’aire lliure de la ciutat. Amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci positiu, la programació ha estat confeccionada tenint en compte les peticions dels mateixos joves a les anteriors edicions i a les Tardes Joves dels equipaments municipals.

Els equipaments culturals de la ciutat, partícips de la Zona Jove, han acollit diverses activitats: una sessió de punxadiscos a la fresca al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, una sortida fotogràfica al Centre Cívic Jardins de la Pau i un taller d’estampació de bosses amb la tècnica de l’stencil al Centre Cívic Palmira Domènech han configurat el programa d’aquesta edició.
Primer escape room nocturn a la ciutat 


 


Com a cloenda de l’edició de primavera, el divendres 21 va tenir lloc l’escape room nocturn “El Tresor de El Lloro”, el primer que es realitza a la ciutat. Prop de 50 joves van poder participar de l’activitat que es va allargar fins a les 00 h i que es va desplegar en diferents indrets del nucli antic com El Lloro, el Fondo d’en Peixo o la plaça de la Vila.


 


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Cómo se vota por correo en Baix Llobregat las elecciones municipales de 2023?
Artículo siguienteTorna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant Cosme
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí