Inicio Actualidad Èxit de participació en la primera trobada “Fet a Mà” impulsada pel...

Èxit de participació en la primera trobada “Fet a Mà” impulsada pel Ribera i els grups de pràctica

Esteu aquí

Al voltant de 60 aficionades a les tècniques artesanals de la ciutat es van reunir durant les Festes del Barri Sant Jordi-Ribera Baixa

dimecres, 26 abril, 2023 – 12:00


Els espais de trobada i les entitats “Fet a Mà” del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa van sortir al carrer el passat dissabte 22 d’abril, per compartir els seus coneixements i practicar juntes amb totes les aficionades i aficionats que s’hi van apropar, amb motiu de les Festes del Barri Sant Jordi-Ribera Baixa, que organitza l’Associació de Veïns i Veïnes, amb el suport del centre cívic.


Va ser una tarda fantàstica, en la qual es va poder gaudir de treballs en ganxet, de patchwork, costura a màquina, puntes de coixí, bijuteria i d’altres tècniques de treballs manuals, tan diverses com les gairebé seixanta practicants que van venir per participar de l’esdeveniment, i que provenien d’arreu de la ciutat. Així doncs, a més de les artesanes del Ribera, s’hi van aplegar aficionades provinents del Centre Cívic Jardins de la Pau, del Centre Cívic Palmira Domènech, de l’AVV Nucli Antic, del Casal de Gent Gran El Remolar i del Centre de Promoció Social Francesc Palau.


Les entitats i els espais “Fet a Mà”,  amb l’acompanyament del centre cívic, han treballat juntes durant setmanes per construir aquesta trobada, totes elles dels grups de ganxet, patchwork i costura a màquina del Ribera, del grup de manualitats de l’AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, del grup “A tota Màquina” i de l’Associació de Puntaires del Prat. També van treballar en l’elaboració d’uns bonics punts de llibre artesanals amb les diferents tècniques que practiquen, amb els quals van obsequiar a totes les persones que es van sumar d’aquesta trobada que ben segur tindrà més edicions.


Si voleu continuar trobant-vos amb altres veïnes per practicar la vostra tècnica artesanal, podeu afegir-vos als grups de pràctica que estan actius al Ribera, els quals podeu consultar aquí


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’educació, una responsabilitat compartida
Artículo siguienteEls hàbits saludables, protagonistes de la 6a Festa de la Salut i de l’Activitat Física
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí